maanantai 18. huhtikuuta 2011

Tonnikalapiirakka


1 dl vettä
100 g pullomargariinia
1 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
3 dl juustoraastetta
2 dl maitoa
2 kananmunaa
2 prk tonnikalaa
1 tl leivinjauhetta
3 valkosipulinkynttä
1 dl tilliä

Sekoita kulhossa vesi, margariini, suola ja vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan märin käsin ja paista 225 asteessa 10 minuuttia. Sekoita keskenään maito, kananmunat, valutettu tonnikala, juustoraaste, murskatut valkosipulinkynnet ja hienonnettu tilli. Levitä seos piirakkapohjan päälle ja paista vielä 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti