maanantai 11. huhtikuuta 2011

Porsaspata






400 g maustamattomia porsaansuikaleita
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
pala inkivääriä
2 dl punaisia linssejä
3 dl tomaattimehua
3 dl vettä
1,5 tl suolaa
mustapippuria
1 rkl makeaa thai chilikastiketta
2 tl garam masala mausteseosta
250 g pakastekasviksia

Huuhtele linssit. Ruskista lihasuikaleet öljyssä. Lisää hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulin kynnet ja kuullota ne. Lisää tomaattimehu, vesi, hienonnettu inkivääri, suola,mustapippuri ja chilikastike. Hauduta 15 minuuttia. Lisää linssit ja garam masala pataan. Anna hautua 10 minuuttia. Tarjoile esim. jasmiiniriisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti