sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Maman makkarakeitto



2 l vettä
2 lihaliemikuutiota
2-3 valkosipulinkynttä
10 perunaa
HK:n Sininen (580 g)
1 keittojuurespussi
1 punainen tuore tai kuivattu chili
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria
1 tl punaista Thai currytahnaa
3 rkl Thai kalalastiketta
tuoretta tai kuivattua persiljaa

Laita vesi kiehumaan. Lisää lihaliemikuutiot, murskatut valkosipulinkynnet, paloitellut perunat, chili, paprikajauhe, mustapippuri, currytahna, kalakastike ja keitä n. 10 min. Kun perunat ovat lähes kypsät, lisää keittojuurespussi. Keitä n. 5 min ja lisää lopuksi paloiteltu makkara ja keitä vielä n. 5 min. Koristele valmis keitto tuoreella persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti