sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Lämpimät voileivät






10 palaa esim. maalaisviipaleita
margariinia
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 prk tonnikalaa
10 viipaletta aurinkokuivattua tomaattia
200 g katkarapuja
1 tl oreganoa
125 g chorizo salamia
200 g juustoraastetta
1 rkl makeaa thai chilikastiketta
2 kananmunaa

Voitele leivät margariinilla. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Sekoita kulhossa sipulit, valutetut tonnikala, aurinkokuivatut tomaatit ja sulatetut katkaravut. Lisää oregano ja sekoita. Laita chorizoviipaleet leiville ja tonnikalasekoitus niiden päälle. Sekoita kananmunat, juustoraaste ja chilikastike ja jaa sekoitus leiville. Paista 250 asteessa n. 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti