sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kaalilaatikko


750 g jauhelihaa
1,5 dl riisiä
n. 1,5 kg kaalia
1 yksikyntinen valkosipuli
margariinia
Thai-kalakastiketta
1 tl punaista Thai-currytahnaa
1 tl yrttisuolaa
mustapippuria
parmesaaniraastetta
1 Fond du Chef-annospakkaus
3 dl vettä

Keitä riisi. Pehmitä suikaloitua kaalia isossa kattilassa jonkun aikaa. Ruskista jauheliha ja murskaa sekaan valkosipuli. Lisää ruskistettuun jauhelihaan kalakastike, currytahna, yrttisuola ja mustapippuri. Sekoita keskenään kaali, riisi ja jauhelihaseos. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja lisää keitettyyn veteen liuotettu Fond du Chef vuokaan. Päälle voi ripotella parmesaaniraastetta, jos haluaa. Paista 200 asteessa n. 1 tunti. Nauti puolukkahillon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti