torstai 28. huhtikuuta 2011

Suppilovahverokeitto

tilkka öljyä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
5 dl kuivattuja suppilovahveroita
3 rkl vehnäjauhoja
7 dl vettä
2 kasvisliemikuutiota
5 dl 3 juuston ruokakermaa
ripaus rouhittua mustapippuria
(1 tl Sambal Oelek-chilitahnaa)
1 tl makeaa thai chilikastiketta
loraus Ketjap Manis-soijakastiketta
3 dl kuohukermaa

Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää liotetut ja valutetut suppilovahverot ja sekoita. Ripottele vehnäjauhot päälle ja sekoittele ne seokseen. Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot. Sekoittele, kunnes kuutiot ovat sulaneet. Lisää ruokakerma ja mustapippuri. Lisää myös chilitahna ja kastikkeet ja anna keiton muhia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen n. 30 minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon kerma ja kuumenna, mutta älä enää keitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti