tiistai 5. huhtikuuta 2011

Valkosipulinen kuha



600 g fileoitua kuhaa
100 g  pakastetatteja
1 sipuli
(3 valkosipulin kynttä)
1/2 sitruunan mehu
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta
1 dl tuoretta tilliä tai 1 rkl kuivattua
1 rkl makeaa thai chilikastiketta
1 prk créme bonjour cuisine valkosipuli & yrtit -sekoitusta

Laita kala voideltuun vuokaan. Ripottele päälle sulatetut tattipalat, hienonnettu sipuli ja murskatut valkosipulinkynnet. Voit jättää myös valkosipulin kynnet pois, koska jo kastikkeessa on valkosipulia. Valuta päälle sitruunamehu. Ripottele myös suola, mustapippurirouhe ja tilli vuokaan. Sekoita chilikastike créme bonjour cuisineen ja valuta seos kalan päälle. Paista uunissa 175 asteessa n. puoli tuntia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti