sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Merellinen pizza


2 dl vettä
1/2 tl suolaa
2 rkl öljyä
1/2 pss kuivahiivaa
n. 3 dl durumvehnäjauhoja

1 prk tomaattisosetta
2 valkosipulinkynttä
1 tl chilijauhetta
2 prk tonnikalaa
200 g simpukoita
100 g katkarapuja
1 pss juustoraastetta
pizzamaustetta

Lämmitä vesi + 42-asteiseksi. Lisää veteen suola ja öljy. Sekoita kuivahiiva vehnäjauhoihin ja lisää ne veteen. Alusta taikina ja anna sen kohota sen aikaa, kun valmistat täytteen. Valuta tonnikala. Sulata ja valuta simpukat ja katkaravut. Kauli kohonnut taikina leivinpaperille uunipellille. Levitä pohjalle tomaattisose, murskatut valkosipulinkynnet ja ripottele päälle chilijauhe. Lisää tonnikala, simpukat, katkaravut, juustoraaste ja pizzamauste. Paista + 250-asteisessa uunissa n. 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti