keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Nakkikeitto

n. 10 annosta

2 l vettä
1-2 sipulia
muutama valkosipulinkynsi
kymmenkunta maustepippuria
2 lihaliemikuutiota
8-10 perunaa
200 g lanttua
1-2 porkkanaa
1 rkl sweet chili saucea
2 tl punaista thai currytahnaa
2 rkl soijakastiketta
1 tl kuivattua persiljaa
500-600 g nakkeja

Laita vesi kiehumaan suureen kattilaan ja kuori ja pilko sipulit. Heitä ne maustepippurien ja lihaliemikuutioiden kera kattilaan. Kuori ja paloittele perunat, lanttu ja porkkanat ja kippaa kattilaan. Lisää myös sweet cili sauce, currytahna ja soijakastike sekä kuivattu persilja ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Lisää paloitellut nakit ja anna keiton porista vielä n. 5 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti