perjantai 3. helmikuuta 2012

Omenaletut

Eikäoopalaneet! Tumma väri johtuu todennäköisesti joko omenasoseesta tai kanelista tai molemmista, mutta epäilyttävästä ulkonäöstään huolimatta nämä letut maistuvat aina yhtä herkullisilta! Tässä ohje, jolla lettuja tulee vino pino kuten kuvastakin näkyy!

1 l vettä
3 munaa
5 dl vehnäjauhoja
2 dl maitojauhetta
1 tl suolaa
1 tl kanelia
3 dl omenasosetta
juoksevaa kasviöljyvalmistetta

Vatkaa 4 dl vettä ja munat sekaisin. Sekoita joukkoon kaikki kuivat aineet seoksena. Lisää omenasose ja loppu vesi. Anna turvota n. 30 min. Paista taikinasta juoksevassa kasviöljyvalmisteessa joko isoja tai pieniä lettuja lettupannulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti