sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lämpimät sienileivät

6 viipaletta hiivaleipää
leipärasvaa
3 valkosipulinkynttä
tilkka öljyä
3 dl pakastettuja ja sulatettuja sieniä (esim. kantarelleja tai vaaleaorakkaita)
1 sipuli
1 dl( kolmen juuston) ruokakermaa
suolaa
pippuria
basilikaa
timjamia
mozzarellaa
(6 siivua valkosipulimetvurstia puolitettuna)

Voitele leipäviipaleet ja päällystä ne valkosipulimurskalla. Pehmennä sipulisilppu tilkassa öljyä. Lisää sienet ja kypsennä muutama minuutti. Lisää kerma ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää mausteet ja sekoittele vielä hetkinen. (Jaa metvurstisiivut leiville.) Lusikoi sienisipuliseos leiville ja viipaloi päälle mozzarellaa. Kuumenna 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti