lauantai 13. huhtikuuta 2013

Leipäjuustosalaatti

Tämä salaatti on koottu leipäjuustoa lukuunottamatta niistä aineksista, mitä kotoa löytyi. Leipäjuustoa ostin, koska se oli tarjouksessa lähellä olevan viimeisen käyttöpäivän takia ja päätin sitten rakentaa sen ympärille salaatin. Hyvä salaatti siitä syntyikin, vaikka ainekset olivatkin melko vaatimattomat. Kastikkeeksi kun laittaa oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa, niin niillä päällystettynä mikä tahansa maistuu hyvälle.


(Cosmopolitan-)salaattia
paprika
sipuli
tomaatti
n. 300 g leipäjuustoa

kastike:

0,5 dl oliiviöljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa

Huuhdo, valuta ja revi salaatinlehdet. Pese ja paloittele paprika ja tomaatti. Kuori ja silppua sipuli pienemmäksi. Paloittele leipäjuusto kuutioiksi tai ota pienellä muotilla haluamasi muotoisia paloja juustosta. Sekoittele kaikki ainekset kulhossa. Sekoita kastikkeeksi oliiviöljy ja balsamiviinietikka keskenään ja kaada salaatin päälle. Anna maustua pari tuntia ja syö pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti