keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kaali-retiisisalaatti

300-400 g valkokaalia
muutama retiisi
1 omena

kastike:
1/3 dl öljyä
1 rkl valkoista balsamicoetikkaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria

Pese ja pilko kaali ja retiisit. Kuori ja pilko omena. Pirskottele omenalle sitruunamehua tummumisen estämiseksi.  Sekoita ainekset keskenään. Sekoita myös kastikeainekset keskenään ja kaada salaatin päälle. Sekoita ja anna maustua kylmässä tunti pari.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä. Haaveilen tänä kesänä itsekasvatetuista retiiseistä, jos ne onnistuvat niin aivan varmasti hyödynnän tätä ohjetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekasvatetuista minäkin tämän tein! Tosin joku tauti tai mikäliemato tuhosi suuren osan sadosta, mutta jäi siitä vielä syötäväksikin!:)

      Poista