maanantai 13. toukokuuta 2013

Vuohenjuustolla täytetyt herkkusienet


Resepti on Pirkan. Käytin ihan tavallisia herkkusieniä enkä noita ohjeen Champeja. Sipulikin oli ihan normaalikokoinen eikä sitä silti ollut mielestäni liikaa. Yrtit kuittasin pelkillä basilikanlehdillä.


Ainekset5 annosta
1 rs (450 g)Champ grilliherkkusieniä
1 pieni (n. 60 g)sipuli
1 rklöljyä
1/2 tlsuolaa
mustapippuria
1 pkt (200 g)vuohenjuustoa
kirsikkatomaatteja
yrttejä
Vaihe1
Irrota puhdistetuista sienistä jalat. Hienonna sienten jalat ja sipuli. Kuullota sipuleita ja hienonnettuja sieniä öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä sienten lakit vuokaan ja täytä ne sieni-sipuliseoksella.
Vaihe2
Viipaloi vuohenjuusto ja nosta viipaleet sienten päälle. Kypsennä 225 asteessa grillissä tai uunin ylätasolla noin 10 minuuttia. Koristele sienet halkaistuilla kirsikkatomaateilla ja yrteillä.

4 kommenttia:

  1. Onpas hyvän näköistä! Vaikka välillä sieniä laittelenkin ruokaan, en vielä itse ole oppinut niistä erikoisemmin pitämään (isäntä taas tykkää kovastikin), mutta tämä voisi olla omassa "sienisuhteessani" aika käänteentekevä ruoka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Ihan vaikka pelkästään isännän iloksi :) Meillä ovat sienet molempien herkkua, mutta valitettavasti toistaiseksi Papan pitää pidättäytyä niistä, ettei se pirullinen kihti ala taas oireilemaan :)

      Poista
  2. Mikään, missä on vuohenjuustoa, ei voi olla pahaa! Nämä ovat siis takuuvarmasti hyviä :)

    VastaaPoista