keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Valkosipulinen broileripata


muutama maustamaton broilerinkoipi tai mitä tahansa muita broilerin paloja
2-3 rkl öljyä
2-3 tl currya
2 sipulia
kourallinen valkosipulinkynsiä
3 dl riisiä
5 dl vettä
1 Fond "Du Chef"-kasvisfondiannospakkaus
2 paprikaa
1 pss (pakaste) herne-maissi-paprikaa
2 tl mangochutneyta
1 tl chiliä
mustapippuria ja suolaa maun mukaan

Kypsennä broilerinkoipia ensin keskilämmöllä ja niiden ruskistuttua miedolla lämmöllä n. 15-20 min. öljy-curryseoksessa paistinpannulla tai tarpeeksi suuressa padassa. Nosta ne jäähtymään ja irrottele lihat luista. Huomaa, että koivet eivät ole vielä kypsiä! Kuullota sipulit ja riisi öljyssä padassa ja lisää sitten vesi ja kasvisfondi. Lisää myös mangochutney ja muut mausteet. Kun riisi on puolikypsää, lisää pataan broileripalat, paprikat ja herne-maissi-paprika. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti