perjantai 28. lokakuuta 2011

maman makkarakastike






kourallinen kuivattua herkkutattia
HK:n sininen lenkki
loraus rypsiöljyä
1 sipuli
1 tl pizzamaustetta
1 tl chilijauhetta
2,5 vettä
1 tl thai-kalakastiketta
1 tl currytahnaa
1 rkl chilisinappia
1 rkl vasikkafondia
maun mukaan mustapippurirouhetta
2,5 dl kolmen juuston ruokakermaa
parmesan(-/mozzarella)raastetta


Laita herkkutattiviipaleet likoamaan veteen. Paloittele makkara ja ruskista se öljyssä. Ota makkarat pois pannulta kulhoon ja laita silputtu sipuli pannulle kuullottumaan. Lisää tarvittaessa pannulle oljyä.  Lisää pizzamauste ja chilijauhe sipulisilpun joukkoon ja sekoittele. Lisää pannulle valutetut sienet, vesi, muut mausteet ja ruokakerma. Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia ja tarjoa perunan, spagetin tai riisin kera. Ripottele päälle juustoraastetta (mieluiten parmesaania).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti