torstai 5. joulukuuta 2013

Vihreä vuohenjuusto-lohipasta

Rakastan kalaruokia. Erityisesti savukirjolohi on minun makuuni. Valitettavasti vain se on yleensä niin kallista, etten sitä kovinkaan usein  raski ostaa. Joskus sitä kuitenkin on kertakaikkiaan pakko saada! Ohje on Pirkasta. Pirkan ohjeessa on käytetty loimukirjolohifileetä, mutta minä käytin siis lämminsavukirjolohta.

Ainekset4 annosta
300 gPirkka gnocchi -pastaa
1 (100 g)sipuli
1 rklöljyä
1 ps (200 g)Pirkka herneitä (pakaste)
1 prk (2 dl)Pirkka ruokakermaa
1/2 dltilliä hienonnettuna
3/4 tlsuolaa
mustapippuria
1 prk (365/150 g)Pirkka vuohenjuustokuutioita
1 pkt (n. 200 g)Pirkka loimukirjolohifileetä
Vaihe1
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe2
Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa. Lisää herneet ja kerma. Keitä pari minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta kastike tillillä, suolalla ja pippurilla.
Vaihe3
Valuta vuohenjuustokuutiot ja murustele ne haarukalla. Paloittele kala.
Vaihe4
Valuta pasta ja sekoita joukkoon kastike. Annostele pasta lämmitetyille lautasille. Lisää vuohenjuusto ja kalapalat.

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä! Lohi on mielestäni hyvää lähes muodossa kuin muodossa, mutta graavilohi on nyt oma suosikkini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä graavilohi ja myös kylmäsavulohi minullekin maistuvat :)

      Poista
  2. Oisko sulla mitään vinkkiä, että jos ton kerman haluis jättää pois, niin millä se olis sitten hyvä korvata? :)

    VastaaPoista