Ainekset | 4 annosta |
---|---|
300 g | Pirkka gnocchi -pastaa |
1 (100 g) | sipuli |
1 rkl | öljyä |
1 ps (200 g) | Pirkka herneitä (pakaste) |
1 prk (2 dl) | Pirkka ruokakermaa |
1/2 dl | tilliä hienonnettuna |
3/4 tl | suolaa |
mustapippuria | |
1 prk (365/150 g) | Pirkka vuohenjuustokuutioita |
1 pkt (n. 200 g) | Pirkka loimukirjolohifileetä |
Vaihe1
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Vaihe2
Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa. Lisää herneet ja kerma. Keitä pari minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta kastike tillillä, suolalla ja pippurilla.
Vaihe3
Valuta vuohenjuustokuutiot ja murustele ne haarukalla. Paloittele kala.
Vaihe4
Valuta pasta ja sekoita joukkoon kastike. Annostele pasta lämmitetyille lautasille. Lisää vuohenjuusto ja kalapalat.
Herkullisen näköistä! Lohi on mielestäni hyvää lähes muodossa kuin muodossa, mutta graavilohi on nyt oma suosikkini.
VastaaPoistaKyllä graavilohi ja myös kylmäsavulohi minullekin maistuvat :)
PoistaOisko sulla mitään vinkkiä, että jos ton kerman haluis jättää pois, niin millä se olis sitten hyvä korvata? :)
VastaaPoistaKasvisliemellä ehkä korvaisin :)
Poista