Käytin pakastemustikoita noin 5 dl ja lisäsin niiden päälle vähän perunajauhoja niin, että paiston aikana mustikoista irronnut liika neste imeytyi jauhoihin.
Raaka-aineet
125 g
|
voita
| |
1 dl
|
sokeria
| |
1
|
muna
| |
3 dl
|
vehnäjauhoja
| |
1 tl
|
leivinjauhetta
| |
Täyte:
| ||
2 dl
|
kermaviiliä
| |
1 dl
|
sokeria
| |
1
|
muna
| |
2 tl
|
vanilliinisokeria
| |
riittävästi
|
mustikoita (tai muita marjoja)
| |
Valmistusaika 45 min
Ohjeet
Jälkiruoat ja herkut
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaahtoon muna ja keskenään sekoitetut jauhot sekä leivinjauhe.
Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija n. 27cm) pohjalle ja reunoille.
Laita riittävästi mustikoita pohjan päälle. Sekoita kermaviili+muna+sokerit keskenään ja kaada tasaisesti mustikoiden päälle.
Paista 200 astetta 30-40 min
.mmmm. mustikkapiirakka :)
VastaaPoistase tulee hyvänä kakkosena heti raparperipiirakan jälkeen!
Joo, minustakin raparperipiirakka on vieläkin parempaa :)
Poista