tiistai 22. lokakuuta 2013

Juusto-paprikamuffinit

Kasvissyöjätytär lomaili syyslomalla ilonamme pari päivää, joten äityli leipaisi sen kunniaksi juusto-paprikamuffineja. Maistuivat ne toki meille lihansyöjävanhemmillekin.  Paprikajauhe oli päässyt loppumaan, mutta sen korvasi hyvin chilimausteseos eikä ainakaan meidän chilin ystävien mielestä ollut ollenkaan liian tulista! Ohje löytyi ruokia.fi-sivustolta.

Ainekset

  • n. 18 kpl
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 tl yrttisuolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1/2 dl öljyä
  • 2 1/2 dl maitoa
  • 1 punainen paprika

  1. Valmistus
    Mittaa kuivat aineet ja juustoraaste kulhoon. Sekoita öljy, maito ja
    muna keskenään. Kaada kulhoon nesteseos sekä pieniksi kuutioiksi
    leikattu paprika ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Nostele
    taikina kahdella lusikalla paperivuokiin ja paista 200 asteessa
    kypsiksi.
    Lähde: Eija Piikkilä: Kiireisen kokkaajan kekkerikirja (Karisto 2003)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti