Kasvissyöjätytär lomaili syyslomalla ilonamme pari päivää, joten äityli leipaisi sen kunniaksi juusto-paprikamuffineja. Maistuivat ne toki meille lihansyöjävanhemmillekin. Paprikajauhe oli päässyt loppumaan, mutta sen korvasi hyvin chilimausteseos eikä ainakaan meidän chilin ystävien mielestä ollut ollenkaan liian tulista! Ohje löytyi
ruokia.fi-sivustolta.
Ainekset
- n. 18 kpl
- 5 dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
- 2 tl yrttisuolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 dl juustoraastetta
- 1/2 dl öljyä
- 2 1/2 dl maitoa
- 1 punainen paprika
Valmistus
Mittaa kuivat aineet ja juustoraaste kulhoon. Sekoita öljy, maito ja
muna keskenään. Kaada kulhoon nesteseos sekä pieniksi kuutioiksi
leikattu paprika ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Nostele
taikina kahdella lusikalla paperivuokiin ja paista 200 asteessa
kypsiksi.
Lähde: Eija Piikkilä: Kiireisen kokkaajan kekkerikirja (Karisto 2003)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti