maanantai 22. heinäkuuta 2013

Saarenmaa Special

Olimme muutaman päivän lomamatkalla Saarenmaalla ja meillä oli majoitus omakotitalossa, jossa oli neljä huoneistoa. Huoneistoissa oli minikeittiö, joten valmistimme yleensä ruokamme itse. Papa kokkaa lomilla ja minä arkena, joten tässä yksi Papan resepti Saarenmaan matkalta. Oikeastaan ei voi puhua edes reseptistä, vaan tarvikkeista, joista ruoka valmistui. Todella yksinkertainen sapuska siis!
Kanaa Kiev (pakaste)
lyhyttä pastaa
vihreitä oliiveja tomaattikastikkeessa
margariinia

Keitä pasta ohjeen mukaan, kuumenna oliivi-tomaattikastike toisessa kattilassa ja kypsennä jäiset kanapalat margariinissa miedolla lämmöllä pannulla. Maistui oikein hyvältä rankan kokopäiväretken jälkeen :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan helppo lomaohje :) Ja näyttää maistuvaiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistuvaista oli ja Papa korjasi, että ei muuten ollut pakastekanaa, vaan ihan einestiskistä:) Olis itse laittanut ohjeensa tänne! Minä kun en noihin ruokahommiin paljon Papan lomaillessa puutu :)

      Poista