perjantai 4. tammikuuta 2013
Puolukkarahka Marianne crushilla
Tämä on muuten ihan tavallinen puolukkarahka, mutta A ( = tytär) muokkasi reseptiä sen verran, että rahkaan lisättiin Marianne crushia, joka ei ainakaan tämän herkun makua mitenkään huonontanut :)
3 dl pakastepuolukoita
3 dl kuohukermaa
1 prk maitorahkaa
1 dl Marianne crushia
(sokeria)
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita vaahtoon maitorahka ja Marianne crush( eli Marianne karkkimurska). Lisää viimeiseksi puolukat ja sekoita ne varovasti seoksen joukkoon. Lisää halutessasi sokeria.
Tästä tulee tosi monta annosta, joten voit halutessasi puolittaa ainesmäärät.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
PARASTA! :)
VastaaPoistaNiin onkin :)
VastaaPoista