torstai 18. elokuuta 2011

Välimerellinen uunimakkara






1 lenkki
100 g Morbier-tuhkajuustoa
100 g Aura-sinihomejuustoa
muutama kivetön iso vihreä oliivi
1 tomaatti

Tee makkaraan syviä viiltoja n. 1 cm välein ja aseta se uunivuokaan. Täytä viillot juusto-, tomaatti- ja oliiviviipaleilla. Kuten kuvasta näkyy, minulta se ei onnistunut, joten laitoin suurimman osan täytteistä makkaran päälle. Mama kun ei ole varsinaisesti mikään taitavanäppinen gurmeekokki. Vuoka uuniin 180 asteeseen 20 minuutiksi. Tarjotaan esim. perunoiden ja tsatsikin kera. 
P.S. Välimerellisenhän tästä tekevät tietysti oliivit ja tomaatit. Tämän avulla jaksamme Papan kanssa kärsivällisinä odotella lauantaista Kreetalle lähtöä : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti