tiistai 12. heinäkuuta 2011

Siskonmakkarakastike

1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 chilipaprika
1 tlk (400 g) säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 tl yrttisuolaa
1 tl punaista thai currytahnaa
1 tl basilikaa
mustapippuria maun mukaan
2 dl vettä
500 g siskonmakkaroita
persiljaa

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipulinkynnet öljyssä. Lisää silputtu chilipaprika ja kirsikkatomaatit. Lisää myös yrttisuola, basilika, mustapippuri ja currytahna ja sekoittele. Lisää vesi ja keittele kymmenisen minuuttia. Lisää viimeiseksi pursotetut siskonmakkarapallerot ja keitä vielä 5-10 minuuttia. Koristele persiljalla ja nauti vaikka simpukkapastan kera.

ATTENTION! Terveisiä sinne Yhdysvaltoihin! Sieltä on käyty saamieni tilastotietojen mukaan ilmeisesti juuri tätä ohjetta katsomassa viikon sisällä 114 kertaa, kun sinä aikana Suomesta on katsojia käynyt 18!!! Tahtoisin kovin mielelläni tietää, mikä on syynä moiseen! Kertokaa hyvät kaukaiset suomalaiset ystävät, mistä on kysymys? Saako sieltä muuten siskonmakkaroita?
Terveisin mama









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti