torstai 27. helmikuuta 2014

Peruna-tonnikalapannari

Välillä tekee mieli suolaista pannaria ja sen iänikuisen (sinänsä oikein hyvän) juustopannarin sijasta teinkin vaihteeksi tämmöistä. Resepti löytyi Yhteishyvän Ruoka-lehdestä. Ruohosipulia ei ollut, joten se jäi pois.

AINEKSET

6 annosta
8 dl
maitoa
4
munaa
4 dl
vehnäjauhoja
1
kalaliemikuutio
1 tl
pitsamaustetta
0,5 tl
suolaa
2
kiinteää perunaa
2 dl
juustoraastetta
1 prk
(185/ 140g) tonnikalapaloja
3 rkl
hienonnettua ruohosipulia

OHJEET

Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pitsamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste ja levitä palat hienonnetun ruohosipulin kanssa pinnalle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

5 kommenttia:

  1. Kiitos reseptistä - teen muuten toistekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sinäkin teit sitä! Minä tykkäsin myös kovasti :)

      Poista
  2. Coin Casino | 100% Deposit Bonus
    Learn how to 인카지노 use cryptocurrency with Coin Casino - Get 100% Deposit Match 1xbet Bonus up to €500 & 바카라사이트 200 free spins. Get started today. Rating: 4.8 · ‎Review by Casinoowed.com

    VastaaPoista