maanantai 18. helmikuuta 2013

Vuonankaali-tomaattisalaatti

Vuonankaalia oli halvalla tarjouksessa kaupassa ja koska en ole sitä ennen maistanut, otin sitä nyt rasian kokeeksi. Tiedoksi muille yhtä tietämättömille kuin minä, että vuonankaali on siis nimestään huolimatta salaatti. Sopiva resepti löytyi Safkaseireenin blogista. Sovelsin ohjetta sen mukaan, mitä aineksia kaapeista löytyi tai ei löytynyt.


6 dl vuonankaalia pestynä ja pilkottuna
2 rkl öljyyn säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
2 terttutomaattia kuutioituna
2 marinoitua valkosipulinkynttä silputtuna
0,5-1 tl mustapippurirouhetta
1 rkl viinietikkaa
3 rkl hyvää oliivi-tai muuta öljyä

Sekoitetaan ja syödään. Hyvää tuli! Vuonankaali on maultaan mieto ja ostan sitä varmaan toistekin, jos kohdalle sattuu!

4 kommenttia:

  1. Täällähän se vastaus odotti :) Ostin Lidlistä tänään paketin, jossa ei suomen sanoja ollut ja kun poika tiedusteli, että mitä nämä roskat on ei äiti enää muistanut mitä siinä hintalapussa kaupassa luki :) "Roskia" vielä jäi, joten tätä salaattia huomenna. Jos siinä on aurinkokuivattua tomaattia sen täytyy olla hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidlistähän sitä minäkin ostin. Siinä ei ainakaan ole hevosenlihaa :)Hyvin tekivät meillä kauppansa "roskat".

      Poista
  2. Kiitos reseptistä. Tämä menee nyt kokeiluun! :-)

    Hanne

    VastaaPoista