Grillauskausi on avattu. Sunnuntain sää oli kylmä, mutta poutainen grillauksen aikaan. Melko vähistä aineksista tämä kevään ensimmäinen grilliateria kasattiin, mutta hyvältä se maistui!
400 g (virolaisia) grillimakkaroita
vihreä paprika
n. 20 kpl luumukirsikkatomaatteja
maissia
basilikanlehtiä
grillauskastike:
öljyä ja makeaa chilikastiketta
Paloittela makkarat ja paprika. Pujottele makkara- ja paprikapalat sekä tomaatit vedessä liotettuihin bambutikkuihin. Sivele vartaat ja maissit öljystä ja chilikastikkeesta sekoitetulla kastikkeella ja grillaa kypsiksi.
Vartaat maistuivat varmasti!
VastaaPoistaMeilläkin on grillikausi jo avattu ja hyväähän se taas talven jälkeen oli. Maissit ovat meillä kestosuosikkeja vuodesta toiseen, eikä niitä kyllä tuossa muodossa talvisaikaan tulekaan laitettua :))
Maissit ovat meilläkin suuressa suosiossa, joten syödään pois niin kauan kuin maistuvat! :)
PoistaSlurps, näyttää Todella herkulliselta!!!!
VastaaPoistaHerkullista niin herkullista.. tuumailen minä:)
VastaaPoistaOli se! :D
Poista♥ näyttääpä hyvältä!
VastaaPoistaNiin maistuikin! :)
Poista