maanantai 5. toukokuuta 2014

Makkaravartaat

Grillauskausi on avattu. Sunnuntain sää oli kylmä, mutta poutainen grillauksen aikaan. Melko vähistä aineksista tämä kevään ensimmäinen grilliateria kasattiin, mutta hyvältä se maistui!


400 g (virolaisia) grillimakkaroita
vihreä paprika
n. 20 kpl luumukirsikkatomaatteja
maissia
basilikanlehtiä

grillauskastike:

öljyä ja makeaa chilikastiketta

Paloittela makkarat ja paprika. Pujottele makkara- ja paprikapalat sekä tomaatit vedessä liotettuihin bambutikkuihin. Sivele vartaat ja maissit öljystä ja chilikastikkeesta sekoitetulla kastikkeella ja grillaa kypsiksi.

8 kommenttia:

  1. Vartaat maistuivat varmasti!
    Meilläkin on grillikausi jo avattu ja hyväähän se taas talven jälkeen oli. Maissit ovat meillä kestosuosikkeja vuodesta toiseen, eikä niitä kyllä tuossa muodossa talvisaikaan tulekaan laitettua :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maissit ovat meilläkin suuressa suosiossa, joten syödään pois niin kauan kuin maistuvat! :)

      Poista
  2. Slurps, näyttää Todella herkulliselta!!!!

    VastaaPoista
  3. Herkullista niin herkullista.. tuumailen minä:)

    VastaaPoista