sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Mitä maksaa!

Sain kaverilta palan hirven maksaa. En ole koskaan ollut mikään suuri maksan ystävä, joten tohdin ottaa vain pienen palan. Viipaloin palan ohuiksi siivuiksi ja leivitin ne. Paistoin siivut kuumalla pannulla voi-öljyseoksessa rapsakoiksi.

Pala hirven maksaa


Siivut leivitettynä

Siivut paistumassa kuumalla pannulla voi-öljyseoksessa

Valmista tuli ja eikun syömään!



Kylläpä tuli hyvää. Söin siivut leivän päällisenä.


Ainekset:
hirven maksaa
leivitykseen vehnäjauhoja, suolaa, valkopippuria
paistamiseen ruokaöljyä ja voita (noin fifty-fifty)

valmistusaika: muutama minuutti (siis paistamiseen, maksan hakeminen metsästä voi viedä aikaa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti