lauantai 27. huhtikuuta 2013

Värikäs hedelmäsalaatti

Ettei nyt kenellekään tulisi vahingossakaan semmoista vaikutelmaa, että maman keittiössä pelkästään rasvaisten juustojen ja makkarapatojen perään kuolataan, niin laitanpa tähän väliin tämmöisen kevyen ja terveellisen hedelmäsalaatin  ohjeen. Salaatti oli kuulemma tosi hyvää, mutta itse en sitä edes maistanut (tai no ihan vähän)! Ei niin, ettenkö olisi halunnut, vaan niin, että se meni tyttären mukana 7 hengen porukan brunssille lisukkeeksi :)


n. 10 annosta

1 iso (825 g) purkki hedelmäcocktailia sokeriliemessä
puolikas vesimeloni kuutioituna
1 appelsiini paloiteltuna
1 omena kuutioituna
1 banaani viipaloituna
2 kiiviä viipaloituna
2 luumua viipaloituna

Valuta hedelmäcocktailista liemi erilliseen astiaan. Kuori ja kuutioi vesimeloni ja omena. Kuori ja paloittele appelsiini. Kuori ja viipaloi banaani ja kiivit. Pese ja viipaloi luumut. Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada halutessasi osa hedelmäcocktailin liemestä salaattiin.4 kommenttia:

 1. Oi kun on hyvän näköistä! En ole ajatellutkaan, että tosiaan voi noita purkkicocktaileja ja "tavallisia" hedelmiä yhdistellä.

  Jos ei ruokavammat estäisi (omppu, kiivi ja luumu tässä tapauksessa), niin tämä menisi myös kokeiluun. Mutta kuvaa voi onneksi ihailla, vaikkei syömään pystykään. :D

  VastaaPoista
 2. Tämä on semmoinen ruoka, ettei heti keräänny lanteille :) Tai lantuville :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä vatsalle :) Tai vatsuville :D
   Missä päin Suomea tuommoista murretta puhutaan?

   Poista