tiistai 9. heinäkuuta 2013

Seesami-broileriwokki

Tämä sapuska on Pirkan reseptillä  valmistettu. Paitsi etteivät fileesuikaleet, wokvihannekset, inkivääritahna eikä teriyakikastikekaan olleet Pirkan. Yllättäen hyvää ruokaa tuli silti! Inkivääritahnaa laitoin vain yhden teelusikallisen, koska inkivääri on ollut yksi Papan inhokeista. Tällä kertaa ruoka maistui Papallekin inkivääreineen kaikkineen oikein hyvin!


Ainekset3 annosta
1 rs (250 g)Pirkka marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
1 ps (450 g)Pirkka lootuswokvihanneksia (pakaste)
1 rklöljyä
1/4 tlsuolaa
2 tlPirkka inkivääritahnaa
2 rklPirkka teriyakikastiketta
mustapippuria
2 rklseesaminsiemeniä tai
cashewpähkinöitä rouhittuna
Vaihe1
Paista broilerit kypsiksi öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja siirrä sivuun odottamaan.
Vaihe2
Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Lisää wokvihannekset ja inkivääritahna. Wokkaa noin 6 minuuttia, kunnes vihanneksista irtoava neste on haihtunut.
Vaihe3
Lisää broilerit vihannesten joukkoon, mausta teriyakikastikkeella ja mustapippurilla. Kuumenna wokki ja sekoita joukkoon kuivalla pannulla kevyesti paahdetut seesaminsiemenet tai pähkinät. Tarjoa seesami-broileriwokki riisin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla kokemus tästä ruuasta! Meilläkin on meinaan ollut tämä toteutuslistalla jo kauan. Ehkä tämän kohta voisi oikeasti tehdäkin, hyvältä kyllä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile pois! Oli oikeasti hyvää ja varsinkin, jos tykkää aasialaistyyppisestä, niin tämä on juuri sitä parhaimmillaan :)

      Poista